Egyesületi hírek

10
nov. 14
Módosítás dátuma: 2014 november 10

Toriki SE hírei

Idén Pakson került megrendezésre az Ippon Shobu Magyar Bajnokság.

Egyesületünk versenyzői 2 arany, 2 ezüst, 1 bronzéremmel és egy negyedik helyezéssel zárták a mai napot.

Takács Virág Vivien 1.hely kumite, 1.hely kata

Forintos Fruzsina 2.hely kumite, 2.hely kata

Deák Róbert 3.hely kumite

Szekér László 4.hely kata

Gratulálok minden versenyzőnek!

10
nov. 14
Módosítás dátuma: 2014 november 10

ZSKE hírek

Ippon Shobu Magyar Bajnokság

2014.11.08. Paks.

Zalaegerszegi Shotokan Karate Egyesület versenyzői közül hárman is Magyar Bajnokok lettek!

Kovács Dominika Hanna formagyakorlatban magabiztosan verte a mezőnyét és aranyérmes lett ezáltal megvédte a múltévben szerzett Magyar bajnoki címét,míg kumitéban a harmadik helyen végzett.

Vugrinecz Attila kitűnő formában versenyzett egész nap és látványos teknikai megoldásokkal a döntőbe jutott. Az első helyért folyó küzdelemben egy nagyon agresszív sokszor kontroll nélkül dolgozó erős ellenfelet kapott. Attila kitűnő technikai tudással kezelte a helyzetet. Végül is a kitűnően felépített stratégia és technika diadalmaskodott a nyers erő felett és Attila a dobogó legfelső fokán végzett azaz Ippon Shobu Magyar Bajnok lett a korosztályában.

Az érem esőt a ZSKE soraiban Dömötör Dávid zárta egy 3. helyezéssel kumitében, mig Gutta Petra és Munkácsy Lili a közép mezőnyben végzett.

13. SKIEF Európa-bajnokság 2014 Drezda

Magyarországot követően Németország kapta meg a következő SKIEF EB rendezési jogát. Így az SKI Magyarországi Szövetségének válogatottja május elején Drezdába indult, hogy részt vegyen a 22 országot felvonultató kontinens bajnokságon.  Az elmúlt hónapok során a versenyzők felkészítésében Vincze Virgil, Hecker Balázs és Fekete-Kertész Zoltán segédkezett. A több mint 40 fős csapat 10 egyesület tagjaiból állt össze, de a több mint 10 órás utazás végére igazi válogatott csapattá váltak.

A verseny megelőző napon felkészülő edzéssel hangolódtak rá a versenyzők az éles küzdelmekre. Az érdeklődők az SKIEF top mestereinek – Asano, Nagai, Koga, és Yamada senseiek – edzésein is részt vehettek. A pénteki napon a junior és master kategória versenyzői léphettek tatamira a drezdai Jégcsarnokban. Ahogy telt a nap egyre jobb eredmények születtek először Fridrich György sensei (Vecsés), Tarsoly Tamás (UTE-Kaisei) és Almási Loretta (Százhalombatta)  4. helyének örülhettünk a katások között. Klotz Zsófiával –  az UTE-Kaisei versenyzőjével – pedig már az első bronzéremnek örülhettünk. Nem sokkal később a szintén UTE-s Nichols Dávid kumitében harcolta ki látványos küzdelmekben a második bronzot. A nap végére maradt az igazi izgalom, hiszen a junior csapatok versenyében a – Janó Tamás, Pozderka Dávid (UTE-Kaisei) és Szekér László (Toriki KSE Zalaegerszeg) alkotta csapat a döntőig jutott, ahol rendkívül szoros küzdelemben az ezüstérmet szerezték meg.

A következő nap is tartogatott eredményeket a magyar csapat számára, női kumitében Benedek Mária (Toranoko SE) negyedik helyet ért el. Utolsó magyar döntősként Rédai Ildikó a női katások versenyében ért el kiváló eredményt, hiszen megvédte Európa-bajnoki címét és Székesfehérvár után Drezdában is a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

13
jan. 13

Kagawa sensei Magyarországra látogat.

Herczeg Balázstól a JKS Hungary vezetőjétől kaptuk a hírt, hogy a stílusszövetség vezetője Masao Kagawa sensei augusztusban hazánkaba látogat. Az edzőtábor szervezése még folyamatban, a részletekről a későbbiekben tudunk bővebb információt adni.

Home

30
dec. 12
Módosítás dátuma: 2012 december 31

11. SKIF VB Sydney

Háromévente a világ különböző pontjain adnak találkozót egymásnak az SKIF világszövetség tagjai. A 2009-es athéni világbajnokság után ezúttal európai mértékkel mérve igen távol, egy másik földrészen, egy másik országban Ausztráliában, Sydneyben rendezték meg a 11. SKIF Világbajnokságot. A nagy távolság, a hosszú utazás és a magas költségek ellenére egy több mint 15 fős csapat vett részt a bajnokságon versenyzők, edzők, csapat vezetők és kísérők személyében.

Bővebben...

További cikkeink...

1. oldal / 2

<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>